Cuvânt înainte

Humanity, take a good look at yourself. Inside, you’ve got heaven and earth, and all of creation. You’re a world – everything is hidden in you.

M-am trezit într-o zi (la propriu) cu un e-mail cu factura aferentă următoarelor luni de hosting pentru blog.  Ultima postare datează din februarie, deci o risipă de bani și de idei care durează de șase luni și care trebuie să se termine. De dragul a ceea ce îmi place să scriu, de dragul ideilor mele, peste care nu se așterne praful și de dragul câtorva persoane care cred în ceea ce gândesc și care erau mereu bucuroase să descopere că am mai postat ceva, voi încerca de acum să țin pasul.

Și de dragul disciplinei și curățeniei, am restructurat blogul, astfel încât să fie mai ușor de parcurs. Prin urmare, postările se regăsesc în următoarele categorii: BsBooks (pentru recomandări ale cărților care mi-au plăcut), BsChoices (un amalgam de postări despre alegeri care îmi conturează personalitatea), BsPlaces (călătoriile, astfel cum au fost simțite de subsemnata), BsThoughts (amalgam de gânduri, fie ele frumoase, caustice, critice, admirative), Cultural Endeavor (review-uri despre evenimente culturale), Gândul de azi (un gând citit care a mișcat ceva în mine), Mărunțișurile zilei (postări scurte, gândite pe același tipar) și Sporty moments (ce am încercat în materie de sport și cum mi s-a părut asta).

Toate categoriile formează, împreună, colecția artelor frumoase.

 

Leave a Reply